Vjen për herë të VIII-të kolonia artistike ndërkombëtare “Tetova 2017”

Vjen për herë të VIII-të kolonia artistike ndërkombëtare “Tetova 2017”

Instituti Nacional Galeria e Arteve Pamore Tetovë organizon për herë të VIII-të kolonin artistike ndërkombëtare “Tetova 2017”.

Nga data 17.07.2017 – 21.07.2017 në hapësirat e Hotel Scardus në Kodrën e Diellit – Tetovë do të realizohet kjo koloni artistike.
Pjesmarrës në kolonin artistike ndërkomëtare janë gjithësej 10 artistë mysafir nga Gjermania, Turqia, Kosova, Shqipëria dhe Serbia.
Hapja e ekspozitës së kolonis artistike ndërkombëtare “Tetova 2017” do të mbahet në hapësirat e kompleksit “Arabati Baba Teqe” – Tetovë më 23.07.2017 në ora 20:00 transmetojnë nga stafi i Galerisë së Arteve Pamore të Tetovës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *