Kërkohen: Këshilltarë juridik, ekspert të çështjeve penale

Kërkohen: Këshilltarë juridik, ekspert të çështjeve penale

Instituti i Siracuzës është në kërkim të një Këshilltari juridik: Ekspert ligjor nacional nga Evropa Juglindore.

Instituti internacional i Siracuzës për të Drejtë penale dhe Të drejtat e njeriut në Itali, është në kërkim të një eksperti të të drejtës penale që do ndihmoj në zhvillimin e teknikave inovative dhe asistuese dhe ndërtimin e kapaciteteve dhe ndihmën rreth projekteve.

Projekti do të filloj në shtator 2017 dhe do zgjasë për 24 muaj.

Meqenëse koha është shumë esenciale, ekspertët e interesuar duhet të dërgojnë CV-në e tyre drejtuar z. Tobias Freeman, Project Manager dhe Senior Legal Officer, jo më vonë se 4 gusht 2017.

Për më tepër informata shfetoni thirrjen oficiale, duke klikuar këtu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *