Trajnim për gjuhën e urrejtjes

Trajnim për gjuhën e urrejtjes

Për të shënuar ditëm ndërkombëtare për mbështetje të viktimave nga kriminaliteti i urrejtjes, Qendra për dialog ndërkulturor ju fton të merni pjesë në trajnimin një ditor që ka për qëllim përmirësimin e aftësive për ballafaqim me gjuhën e urrejtjes.

Trajnimi u dedikohet të rinjëve dhe ka për qëllim të trajnojë të rinjët që të marin iniciativa dhe kampanja për të përmirësuar gjendjen momentale me gjuhën e urrejtjes, dhe strategji për të shënuar Ditën e viktimave nga kriminaliteti i urrejtjes.
Trajnimi do të realizohet më 22 korrik me fillim në ora 10:30, në hapësirat e Qendrës Rinore MultiKulti në Kumanovë.

Të gjithë të interesuarit, mund të paraqiten në linkun në vazhdim:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfloBaEJ3hLzPJ_XFPJPfSZ8C33g-Soz7NËjFëMLpmd60tF8g/vieëform

Trajnimi organizohet nga ana e Qendrës për dialog ndërkulturor, me mbështetje të  Misionit të OSBE-së në Shkup.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *