Kampanja provokative e Balmain

Kampanja provokative e Balmain

 

Seksi dhe provokative, njejtë si edhe estetika e dizajnit të brendit. Kampanja e re publicitare e Balmain për sezonin vjeshtë dimër 2017/2018.

Për herë të parë kreatori i modës Olivier Rousting ishte edhe në rolin e fotografit, kështu edhe më tepër la gjurmët individuale në punën e kësaj shtëpie të modës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *