Mami me kohë të plotë: Angelina s’i ndahet vendit më të lumtur në botë!

Mami me kohë të plotë: Angelina s’i ndahet vendit më të lumtur në botë!

Kohet e fundit, Angelina Jolie duket se ka hequr dore nga cdo gje tjeter per t’ju perkushtuar femijeve dhe argetimit te tyre. Dhe sic duket, vendi i preferuar i femijeve Pitt eshte Disnayland.

Aktorja eshte pare teksa shoqeronte te vegjelit te shihnin paradat dhe aktivitetet e organizuara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *