Thirrje për aplikime, Shkolla verore e OSCE 2017 në Vienë

Thirrje për aplikime, Shkolla verore e OSCE 2017 në Vienë

Organizata për Siguri dhe Bashkëpun Evropian (OSCE) njëherit edhe organizata më e madhe ndërkombëtare e cila trajton çështjen e sigurisë, shpall thirrje publike për aplikime për pjesmarrje në Shkollën Verore 2017, e cila do të realizohet në Vienë nga 28 gushti deri me 1 shtator.

Aplikantët e interesur duhet të dërgojnë CV e tyre dhe letër motivimi në gjuhën angleze më së voni me 26 korrik 2017 në e-mail adresën summerschool2017@osce.org.

Për më tepër informata vizitoni hapeni thirrjen zyrtare, duke klikuar këtu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *