Edhe Presidenti Thaçi shpreh ngushllime për vdekjen e Qani Mehmedit

Presidenti i vendit Hashim Thaçi, ka ngushlluar familjen Mehmedi për vdekjen e gazetarit dhe publicistit të njohur, Qani Mehmedi.

“Me pikëllim mora lajmin për vdekjen e gazetarit dhe publicistit të njohur, Qani Mehmedi. Qaniu ishte një zë origjinal në të gjitha periudhat nëpër të cilat kalojë shoqëria shqiptare. Familjes Mehmedi dhe gjithë miqve u shpreh ngushëllimet më të sinqerta”, ka shkruar Thaçi në Facebook.

Mehmedi ka vdekur sot në orët e hershme të mëngjesit nga një smundje e rënd.

Mehmedi punoi gazetar dhe redaktor në gazetat ”Bota e re “ dhe “Zëri i Rinisë”, redaktor në Radio Televizionin e Prishtinës, në Radio Zagreb dhe në Radio Televizionin Shqiptar. Ishte redaktor i revistës “Dituria”.

Pas luftës punoi redaktor në Radiotelevizionin e Kosovës, kryeredaktor në të përditshmen “Lajm” kurse aktualisht ishte redaktor në Radio Kosovë.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *