Ikona Kate: Veshjet e Dukeshës në Wimbledon janë mrekullia vetë!

Dukesha Kate ndoqi per here te dyte nje ndeshje ne Wimbledon. Ajo erdhi per te pare mikun e familjes, Roger Federer te fitonte titullin e tij te tete kampion, dhe jo krejt rastesisht fitoi edhe vete vemendjen e te gjitheve. Disa mund te thone se fituesi i vertete ishte fustani i Dukeshes.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *