Konkurs: Mjeshtër ndriçimi

KONKURS

Mediat on-line medial.mk dhe post.mk shpallin konkurs për vendet e punës:

 

  • Mjeshtër i ndriçimit

Kushtet:

 

Për pozitën Mjeshtër i ndriçimit, pos njohurive profesionale, nevojitet edhe përvojë paraprake pune.

 

Obligimet dhe përgjegjësitë:

Operimi me ndriçimin dhe efektet para dhe gjatë incizimit të emisioneve brenda studios dhe jashtë saj, përgatitja e pajisjeve në regji, si dhe operimet e ngjashme teknike.

Ofrojmë kushte të barabarta në punësim, me çfarë i inkurajojmë të aplikojnë të gjithë të interesuarit.

CV-në Tuaj na dërgoni në këtë e-mail: jobs@post.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *