Konkurs për kameraman

KONKURS

Mediat on-line medial.mk dhe post.mk shpallin konkurs për vendet e punës:

  • Kameraman

Kushtet:

Për pozitën e Kameramanit, pos njohurive profesionale të punës, kandidatët duhet të kenë edhe njohuri të përgjithshme nga sfera e mediave.

Obligimet dhe përgjegjësitë:

Regjistrimi i materialeve të ndryshme në terren dhe në studio që do të jenë produkte origjinale të on-line mediave. Ndjekja e ngjarjeve ditore dhe xhirimi i të njëjtave për nevojat e redaksisë dhe mediumit në tërësi.

Ofrojmë kushte të barabarta në punësim, me çfarë i inkurajojmë të aplikojnë të gjithë të interesuarit.

Aplikimi:

CV-në Tuaj na dërgoni në këtë e-mail: jobs@post.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *