Ky është fustani i preferuar veror i blogereve

Blogeret e njohura botërore këtë verë kanë një dashuri të përbashkët – fustani floral nga Asos.

Edhe pse falemenderim i famës dhe marketingut të mirë, e kanë të mundur edhe bashkëpunimin me brende luksoze, gjithsesi ato shpesh në stilet e tyre implementojnë pjesë nga brendet e njohura si “high street”.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *