Konkurs në Ministrinë e Mbrojtjes të Republikës së Maqedonisë

Ministria e Mbrojtjes shpall konkurs për punësimin e dy këshilltarëve të veçantë në Kabinetin e ministrit të mbrojtjes në Republikën e Maqedonisë, për një kohë të përcaktuar.

Për kriteret dhe për më shumë informata, mund të lexoni në linkun në vazhdim.

http://www.fakulteti.mk/news/17-07-17/oglas_za_vrabotuvanje_vo_kabinetot_na_ministerot_za_odbrana_na_republika_makedonija.aspx

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *