Konkurs për kuzhinier

Hoteli “Shirok sokak” ka nevojë për kuzhinier/e ose ndihmës me/pa përvojë pune. Hoteli ofron ofron punë stabile dhe të hyra solide.

Për më shumë informata dhe për aplikim mund të drejtoheni në numrin e telefonit 078-254-296 ose personalisht në recepsionin e hotelit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *