Pro Select kërkon personel mjekësor për punë në Gjermani

Ekipi i Pro Select kërkon motra medicinale me njohje të gjuhës gjermane (niveli B1/B2) për punë në klinikat në Gjermaninë jugore.

Ekipi i Pro Select u ndihmon kandidatëve në nostrifikimin e dokumentave dhe procedurave tjera.

Të gjithë të interesuarit mund të dërgojnë CV në gjuhën gjermane, diplomën dhe dokument që vërteton njohjen e gjuhës gjermane në këtë e-mail: proselectsk@yahoo.de

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *