Fashion Group punëson asistent për shitje online

Fashion Group ka nevojë për asistent për shitje online.

Kualifikimet e nevojshme:

-Arsim të mesëm ose arsim të lartë

-Njohje e mirë e punës me kompjuter Microsoft Excel ose Word Press

-Njohje dhe punë me rrjetet sociale

-Kreativitet

-Komunikim

Dërgoni CV tuaj në:fashiongroup.com.mk dhe hr@fashiongroup.com.mk

Për më shumë informata, klikoni në këtë link:

http://fashiongroup.com.mk/fashion-group-vrabotuva-asistent-za-onlajn-prodazhba/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *