Neptun kërkon Agjent në departamentin për marrëdhënie me klientët

Neptun Maqedoni shpall konkurs për pozitën Agjent në departamentin për marrëdhëniet me klientët për në Shkup.

Nëse jeni të interesuar për këtë pozitë pune, posedoni edukimin e duhur, përvojë pune, aftësi dhe  profil personal për mbarim me sukses të detyrave, dërgoni CV tuaj në  vrabotuvanje@neptun.mk me etiketë: Konkurs për agjent në departamentin për marrëdhënie me klientët.

Për më shumë informatë, klikoni në këtë link:

https://kariera.mk/job/4ribO3wVQUCTxRsGp7N8Tg/agent-vo-oddel-za-odnosi-so-klienti-skopje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *