Adhuruesit e veshjeve sportive, me një opsion të ri!

Gjatë ditës së ejte, 20.07.2017, Tetova u pasurua edhe me një dyqan të ri për veshje dhe paisje për sport.

Tash gjithë sportdashësit, do të kenë mundësinë që të shfrytëzojnë ofertën 20% skonto të të gjithë asortimentit  nga Sport Reality dhe të shtojnë pjesë të reja në garderobën dhe fitnessin e tyre.

Për më tepër informata vizioni faqen e tyre zyrtare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *