Coldplay sjell klipin e ri për këngën “Miracles”, në të cilin shfaqen veshjet kombëtare shqiptare

“Miracle” është kënga më e fundit që solli grupi i njohur britanik ColdPlay.

Grupi i mirënjohur Coldplay ka publikuar këngën e re “Miracles (Someone Special)” në bashkëpunim me Big Sean-in. Kjo këngë është pjesë e albumit më të ri “Kaleidoscope EP”.

Kjo këngë transmeton një mesazh motivues për njerëzit e zhgënjyer, duke i bërë ata edhe më motivues drejt sfidave përpara.

Shumë i veçantë është edhe klipi i kësaj kënge, përderisa një nga detajet e tij tërheq syrin dhe vëmendjen e çdo shikuesi shqiptar.

Bëhet fjalë për një nga momentet kur në klip shfaqet një burrë i veshur me veshje kombëtare shqiptare.

Nuk dihet se cili ka qenë qëllimi i regjisorit që të shfaq këtë imazh në klip, megjithatë kjo skenë mund të vërehet te minutazha 2:20 e klipit.

/Telegrafi/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *