Ja kush do e përfaqësoj Kosovën në Lojërat e VIII-ta të Frankofonisë

Komiteti Ndërkombëtar i Lojërave të Frankofonisë ka përfunduar procesin e seleksionimit të garuesve që participojnë në Lojërat e VIII-ta të Frankofonisë të cilat mbahen, nga 21 deri me 30 korrik 2017, në Abixhan të Bregut të Fildishtë.

Republika e Kosovës në këto Lojëra do të përfaqësohet nga:

  • Distria KRASNIQI (xhudo)
  • Akil GJAKOVA (xhudo)
  • Vijona KRYEZIU (atletikë)
  • Musa HAJDARI (atletikë)
  • Astrit KRYEZIU (atletikë)
  • Armend NIMANI (fotografi)
  • Jeta KALAVESHI (pikturë)

Kujtojmë se organizimi i të gjitha procedurave të përfaqësimit të Republikës së Kosovës në këtë ngjarje kulturore dhe sportive është bërë nën patronatin e Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit në koordinimin direkt të Përgjegjësit kombëtar të Lojërave të Frankofonisë z. Arton Ahmetaj njëherit këshilltar politik i Ministrit z. Kujtim Shala.

Arton Ahmetaj do të jetë gjithashtu udhëheqës i delegacionit të Republikës së Kosovës në Abixhan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *