Kurs online falas mbi energjinë

Kurs online falas mbi energjinë

Në këtë kurs gjashtëjavor, aplikantët do të kuptojnë parimet themelore termodinamike të përdorura gjerësisht në shumë fusha inxhinierike: temperatura, energjia e lirë dhe entropia. Ky kurs do të fillojë më 24 korrik 2017.

Kohëzgjatja: 6 javë
Itensiteti: 3 orë në javë
Tema: Termodinamika në Inxhinierinë e Energjisë
Institucioni: Universiteti Hanyang dhe FutureLearn
Gjuha: Anglisht
Çmimi: Falas
Certifikata te disponueshme: Po
Sesioni: Kursi fillon më 24 korrik 2017

Kërkesat e aplikimit:

Kërkohet njohuri bazike në fizikë dhe kimi.

Si të bashkoheni me këtë kurs:

Shko në faqen e internetit të kursit këtu
Rregjistrohu Në FutureLearn
Zgjidh një kurs dhe anëtarësohu
Pasi kursi ka filluar, aplikanti do të jetë në gjendje për të hyrë në materialin e kursit
Pas datës së fillimit, studentët do të jenë në gjendje për të hyrë në kurs duke ndjekur lidhjen Go To mbi faqen kurset e mia.
Aplikantët mund të blejnë, për të treguar se ata kanë përfunduar një kurs FutureLearn.

Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *