Ky është aplikacioni që bën ndryshimin në Maqedoni!

Kohëve të fundit në shitoren virtuale të Google Play dhe Apple Store është lnsuar aplikacioni i quajtur “Moj Dokument’.

Ky aplikacion është projekt i Rotrak club Shirok Sokak nga Manastiri, i cili ka për qëllim të bëjë të disponueshme informacionet për procedura administrative të caktuara tek gjithë qytetarët e Republikës së Maqedonisë.

Për të shkakruar këtë aplikacion, klikoni këtu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *