Ramstore shpall konkurs për departamentin e Financave dhe kontabilitetit

Ramstore kërkon kandidat për departamentin e Financave dhe kontabilitetit.

Nëse dëshironi të bëheni pjesë e këtij ekipi, dërgoni CV dhe letër motivimi në gjuhën angleze në e-mailin: : hr@ramstore.com.mk deri më 30 korrik 2017.

Për më shumë informata, klikoni në këtë link:

https://kariera.mk/uploads/jobs/-cGq-G4ilESASoR-ItE1PQ.pdf

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *