Vera e Kulturës Tetovare 2017, sonte Nata e 3

Në kuadër të Verës Kultorore Tetovare 2017, sonte mbahet Nata e 3-të e Sheshit të Ombrellave.

Këtë natë do të performojë Grupi Troja , Objective dhe do të ketë stand up comedy nga Burhan Amiti.

E gjithë kjo do fillojë në orën 20:00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *