Sonte mbrëmje akustike në NOEL

Mbrëmjen e sotme, 22.07.2017, rinija Tetovare do të ketë mundësit të kënaqet dhe relaksohet nën tingujt akustik të gitarës, ushqimit të mirë, pijeve të freskëta dhe zërit të këngëtarit Mentor Berisha.

Mbrëmja do filloj në ora 20:30 në Lounge Restorantin Noel, kurse të pranishmit do të kenë mundësinë të ndëgjojnë muzikën e të talentuarit Tetovar, Mentor Berisha.

Më poshtë ju bashkangjesim edhe anoncimin zyrtar nga stafi i Noel.

#Acoustic #Night R-L NOEL Mentor Berisha

SONTE 08:30#Summer #Acoustic #Night R-L NOELMentor BerishaRezervime : 70 256 711

تم نشره بواسطة ‏‎Restaurant Lounge NOEL‎‏ في 22 يوليو، 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *