Aplikacion “Këngë për fëmijë”, këngë në gjuhën shqipe dhe angleze

Sot pothujase të gjithë grupmoshat shfrytëzojnë smartphonet. E këtu, nuk bëjnë përjashtim as fëmijët.

Fëmijë më së shumti i përdorin smartphonet për të luajtur lojra. Por, së fundmi është zhvilluar aplikacion “Këngë për fëmijë” i cili ofron këngë në gjuhën shqipe dhe angleze. Përveç argëtimit, fëmijët mund edhe të mësojnë fjalë të reja në gjuhën angleze.

Aplikacioni është i disponueshëm për shfrytëzuesit e Androidit dhe është falas.

Ky aplikacion është zhvilluar nga studenti shqiptar i cili aktualisht po ndjek studimet master në Danimark.

Për të gjithë ju që doni të shkarkoni këtë aplikacion, mund të klikoni në linkun në vazhdim:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wKengePerFemijeShqip

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *