Bebe Rexha me terapi të mëngjesit: muzikën

Bebe Rexha e ka publikuar një video në rrjetet sociale, ku paraqitet duke kënduar.

Këngëtarja shqiptare me famë botërore ndodhet në dhomën e saj të hotelit dhe bën muzikë me ndihmën e një kitare akustike.

Në bazë të përshkrimit në Instagram, duket se Bebe muzikën e ka edhe një formë terapie për shpirtin e saj.

 

Morning therapy in my hotel room. Who needs a heart when a ❤️ can be broken?

A post shared by Bebe Rexha (@beberexha) on

 

“Terapia e mëngjesit në dhomën time të hotelit. Kush ka nevojë për një zemër kur zemra mund të thyhet”, ka shkruar Bleta në përshkrim.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *