iPhone 8: Këto janë imazhet oficiale të lansuara për smartfonin e ardhshëm të Apple

Ai është celulari më i pritur i momentit dhe pritet që të ketë karakteristika shumë të vecanta por të gjitha këto nuk janë gjë tjetër veçse fjalë të supozuara.

Por, tashmë duket se çdo gjë është e qartë.

Kompania Apple duket se ka në plan të ridizenjojë komplet iPhone-n si për të “festuar” 10 vjetorin e këtij smartfoni.

Nodus (dizenjuesi i iPhone-t) përcjell këto imazhe CAD për iPhone 8, dizajni final dhe zyrtar i kësaj serie.

Celulari pritet të dalë në treg në muajin Shtator.

Burimi: albeu.com

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *