Klikimet e këngëve të Linkin Park, rriten për 730 përqind

Chester Bennigton, frontmeni kryesor i bendit, Linkin Park, ka bërë vetëvrasje më 20 korrik.

Ai u varros me nderime të larta prej miqve dhe familjarëve në SHBA, gjersa u kujtua edhe përmes hiteve ndër vite.

Pas vdekjes së këngëtarit dëgjueshmëria e këngëve të Linkin Park patën rritje prej 730 për qind në SHBA, transmeton Telegrafi.

Kënga më e shikuar në YouTube e bendit më 20 korrik ishte “In The End”, e cila u pa 923 mijë herë brenda ditës (107 mijë herë ishte dëgjuar më 19 korrik).

Top 10 këngët më të dëgjuara të Linkin Park më 20 korrik janë:

  1. “In the End” 923 mijë shikime:

 

2.  “Numb” 740 mijë shikime

 

3.  “Heavy” ft Kiiara, 684 mijë shikime

 

4. “One Step Closer” 480 mijë shikime

 

5. “Crawling” 439 mijë shikime

 

6. “What I’ve Done” 420 mijë shikime

 

7. “Papercut” 412 mijë shikime

8. “Somewhere I Belong” 394 mijë shikime

 

9. “Numb/Encore” JAY-Z/Linkin Park, 356 mijë shikime

 

10. “Bleed It Out” 350 mijë shikime

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *