Ministria për transport dhe lidhje punëson këshilltarë të veçantë

Ministria për transport dhe lidhje shpall konkurs për dy këshilltarë të veçantë:

1.Këshilltar i veçantë për çështje ekonomike- 1 përmbarues

2.Këshilltar i veçantë për çështje juridike- 1 përmbarues

Për më shumë informata dhe mënyrën e aplikimit, klikoni në linkun në vazhdim:

http://www.fakulteti.mk/news/17-07-21/oglas_za_vrabotuvanje_vo_ministerstvoto_za_transport_i_vrski.aspx

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *