Magnetik punëson asistent për shitje

Magnetik është kompani mode, përfaqësuese e më shumë se 16 brendeve të veshjeve.

Magnetik ka nevojë për asistent shitjesh për sallonet e shitjes në Skopje City Mall, Ramstore dhe Capitol Mall.

Nëse jeni person pozitiv dhe komunikativ , dërgoni CV-në tuaj në këtë e-mail adresë: ruzica@magnetik.com.mk

Për më shumë informata, klikoni në këtë link:

https://kariera.mk/job/AdxWzxvGpkCBbvXScKaMIQ/asistent-za-prodazhba-vo-moden-salon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *