Një opera për Steve Jobs

Pas kinemasë dhe televizionit, themeluesi i Apple bëhet protagonist i skenës së operave të mëdha lirike.

Në Santa Fe, në fund të javës do të vihet në skenë “The (R)evolution of Steve Jobs”, vepër e kompozitorit Mason Bates, një prodhim ku baritoni Edward Parks interpreton gurunë e Apple.

Një debutim i profilit të lartë, Santa Fe Opera, ku “The (R) evolution” do të jetë në skenë deri në fund të gushtit, është një festival i rëndësishëm ndërkombëtar që çdo verë për të apasionuarit e muzikës në teatrin e madh në qiell të hapur në shkretëtirën në veri të kryeqytetit të Meksikës.

Para se të ulet perdja, Laurene propozon që versioni operistik dhe mjaft sentimental i “Steve Jobs 2.0”do të thoshte për adhuruesit e iPhone. “Blijini, po mos rini pas tyre gjithë jetën”. /TCH/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *