Shtyhet thirrja për grantet Visegrad

Thirrja për Grantin Visegrad i cili tani më realizohet për herë të tretë, do të shtyet për një muaj deri me 1 shtator 2017.

Kurse afati i fundit për aplikime do të shtyhet për 1 tetor.

Nëse do dëshironit të përdorni këtë kohë shtesë për të zhvilluar projektet tuaja dhe të bëni një aplikim të mire, keni në dispozicion gjithë verën!

 

Për më tepër informata, klikoni këtu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *