Aksion ekologjik, ngjitje në majen a Lubotenit!

Shoqata ekologjike ShBE nga Shkupi, pozitivisht i është përgjigjur ftesës së organizatës nga Kaçaniku, OMMGJ.

Më posht edhe njoftimi i tyre zyrtar:

“Të nderuar bjeshkatar dhe dashamir të natyrës.
Shbe Shkupi i pergjigjet ftesës së bërë nga OMMGJ KAÇANIK
Dhe me dat 30.07.2017 do të marim pjesë në manifestimin e tyre dhe ngjitjen deri në majën e Lubetenit.

Pregaditjet e nevojshme per ecje një ditore që duhet ti ket secili;
– Kepucë gjysëm të thella
– xhaket (jakne me kapuç)
– mbrojrës shiu
– ujë dhe ushqim e tj.

Rrugëtimi me vetura private
Çmimi 300-400 den

Tubimi dhe nisja te HIRDA ne ora 7.30 të dielen

Për informata plotësuese ne nr.:
070 530 161 Jashar Hirda” 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *