Era Istrefi mbështet këngëtaret tjera shqiptare

Ndërkohë që mes shumë të tillave mund të ekzistojë xhelozi, me Era Istrefin ndodh ndryshe

Ajo nuk ngurron të mbështesë disa nga koleget e saj dhe njëra ndër to është edhe Anxhelina Hadërgjonaj. Të dyja këngëtaret nga Kosova kanë arritur të kapërcejnë kufinjtë shqiptarë dhe depërtojnë në muzikën ndërkombëtare.

Ndërsa Era e ka marrë tashmë famën e kërkuar jashtë, Anxhelina duket se është drejt asaj rruge. Herë pas here kjo e fundit poston video me covers-a të kënduar nga vetë ajo dhe në komente nuk mungon pozitiviteti i Erës duke i dhënë sa më shumë shtysë që edhe Anxhelina të prekë një ditë hapat që ka prekur ajo vetë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *