IOS 11: Sistemi Operativ ndalon iPhone të lidhet në Wi-Fi të dobët

Në sistemin e ri operativ, iOS 11 beta, është zbuluar se sistemi i ri është i dizajnuar që të ndalojë iPhonen që të lidhet në rrjet të dobët të Wi-Fi-së, raporton businessinsider.

Ideja e kësaj është që veçanërisht në vendet publike të mbushura me njerëz, iPhone të jetë në gjendje që automatikisht të dallojë Wi-Fi me rrjet të dobët dhe të fshijë ato nga lista, transmeton Koha.net.

 

 

Deklarimin origjinal mund ta shihni duke klikuar këtu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *