Ja çfarë tregon forma e veshit për karakterin tuaj

Fizionomia ka qenë një pjesë e kulturës kineze për qindra vjet, dhe ajo pretendon se mund të përcaktojë karakterin tuaj nga tiparet e fytyrës.

Mund të mos ju ketë shkuar në mendje, por forma e veshëve zbulon disa veçori për karakterin tuaj.

Veshë të vegjël: Këta njerëz janë gjithmonë të zënë me zgjidhjen e disa probleme.

Veshë të mëdhenj: Jeni të prirur për t’u bërë intelektualë, pasi intelektualët zakonisht kanë veshë të mëdhenj.

Llapa veshi të vogla: Njerëzit me llapa veshi të vogla zakonisht shmangin marrjen e iniciativave dhe nuk janë shumë të përgjegjshëm.

Llapa veshi të mëdha: Këto individë janë njerëz me vullnet të fortë, të hekurt.

Veshë të trashë: Njerëz që kanë kaluar shumë gjëra në jetë dhe janë të pasur me përvojat e jetës.

Veshë të mëdhenj dhe të trashë:  Janë njerëzit më dembelë.

Veshë të gjatë: Njerëz që e kanë të vështirë të kontrollojnë durimin e tyre. Në disa raste janë shumë mashtrues dhe zakonisht shumë bujarë.

Veshë të dalë: Janë zakosnisht intelektualë dhe e urrejnë rutinën. Nuk janë të përshtatshëm për punë zyre sepse ata duan të jenë gjithmonë në lëvizje.

Veshë të ngjitur: Janë të lindur për të qenë lider sepse janë shumë të aftë dhe panifikues.

Pjesa e mesme e gjerë: Janë individë skpetikë dhe shumë nervozë gjatë gjithë kohës./lexo.al/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *