Në këtë projekt të UNICEF Maqedonisë mund të kontriboni edhe ju

UNICEF Maqedoni, është duke realizuar një projekt i cili i dedikohet mirëqenjes së personave me aftësi të kufizura.

Gjithë objektet, pa marrë parasysh nëse janë publike ose private, duhet të plotësojnë kushtet për qasje të barabartë të të gjithë qytetarëve, edhe të fëmijëve dhe të riturve të cilët kanë aftësi të kufuzuara.

Të motivuuar nga kjo qasje, organizata ka nisur kampanjën #ЗаДетствоБезПречки (per femijeri pa pengesa).

Me palikacionin Bez precki (Pa pengesa) të cilën mund ta shkarkoni këtu për android, ose këtu për iOS. Përmes këtij aplikacioni ju mund të shënjestroni në mapë vendet të cilat i identifikoni si të pakalueshme. 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *