Lojë shpërblyese për fotografinë më të bukur nga I am water

Iam-Water, shpall lojën shpërblyese për fotografinë më të bukur:
Rregullat e lojës:
1. Bleni shishen e Ujit I am water-Scardica.

2. Bëni foto dhe e postoni me hashtagun: #iamwaterlojashpërblyese

3. Postimi juaj duhet te jetë publik. ( që ta shohin të gjithë)

4. Fotografia e shishes së Ujit duhet të jetë origjinale , në lokal, në restorant, në natyrë, kudo që juve të ju duket më bukur.

Fitues do të jetë Fotoja që ka më shumë pëlqime (like)-shpërblimi është me vlerë prej 500 Euro,( të cilat do ti jepen me një ceremoni të veçantë- FITUESIT në fabrikën e Ujit Iam-Water në fsh. Odër Tetovë.)
Loja zgjat deri me datë 26 Tetor 2017. Fat të mbarë!!!  Iam-Water© Scardica.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *