Violinë dhe piano, kombinimi perfekt për cover të “Hallellujah” (Video)

Një kombinim perfekt mes dy instrumenteve muzikore, violinës dhe pianos, ku është intepretuar ”Hallellujah.”

Roy dhe Rosemary janë bërë bashkë për të sjellur versionin cover të kësaj kënge, përmes instrumenteve muzikore.Bashkëpunimi është mirëpritur shumë dhe ka marrë mjaft klikime.

Ia vlen ta shikoni!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *