A do sjell një trend të ri në darsmat shqiptare, darsma e Turit?!

Dasma e Orindes dhe Turit, mblodhi mbreme shume te ftuar. Familjare, miq, te njohur e te panjohur iu bashkuan dje ceremonise e cila kurorezoi dashurine shumevjecare te ciftit.

Mes shume artisteve dhe emrave te njohur te ekranit shqiptar, ishte dhe kryetari i bashkise se Tiranes, Erion Veliaj me bashkëshorten, i cili edhe zyrtarisht e kurorëzoj çiftin, në basë të detyrës zyrtare.

Me sa duket nga videot live të publikuara nga Ana Media, çifti do të mbaj mend gjatë këtë mbrëmje shumë të veçantë! Por mbase dhe ceremonia e tyre e marteses LIVE në facebook nga gjithë mediat do të vëndoj një trend të ri tek martesat shqiptare!!!

 

Posted by Anna Media on Thursday, 27 July 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *