Blerim Destani me një pasion që nuk e keni njohur!

Aktori Blerim Destani i cili u bë i njohur për publikun shqiptar me rolin e Shestanit në “Koha e kometës” si dhe me filmin “Dossier K” po vazhdon karrierën e tij kinematografike në Gjermani, në shtetin ku u rrit.

Image result for blerim destani shah

Ai poston shpesh momente nga sheshxhirimi, si dhe është bërë mjaft i famshëm për fotot e tij gjithmonë duke ndezur një puro. Sot  ai na ka treguar përmes Instagram-it se ka një pasion mjaft të veçantë e inteligjent. Duket se aktori luan shah! Ai ka postuar një foto me një tavolinë e gurë shahu, të cilën e ka shoqëruar me emoji-n që mendohet!

Nuk e kishim njohur më parë këtë pasion të aktorit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *