Blue Smith tani më baba

I lumturi Blue Smith, i dashuri i modës dhe hajduti i shumë zemrave, me 19 vite, është bërë baba. Fotogafitë tregojnë më mirë.

Lucky Blue Smith ist jetzt Papa

“Ajo është këtu” shkruan 19-vjecari, babai model me krenari në Instagram. Vogëlushja quhet Gravity Blue Smith, që në përkthim do të thotë “Gravitet”.

Love story: The private model first confirmed their relationship in an interview with Evening Standard last October. So far, there's no word about when Stormi is due

Mamaja e vogëlushes Stormi Bree ështe 27-vjecare, modele dhe këngetare, poashtu edhe aktore.

Në tetor te 2016, Lucky Blue, oficialisht zyrtarizoi lidhjen e tyre – gjysëm viti më vonë shpalli një lajm të ëmbël për pasardhësen e tyre!

Fotografitëtë  e tyre përcjellin ndjenjën e një familje të lumtur.

Të qëlluarat tona për vogëlushen? Ajo do merret me muzikë.

gravity-blue

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *