Ajo u shpreh se ndihej më mirë si aktore, se sa si një modele dhe sot na ka surprizuar të gjithëve pasi ka nxjerrë videon e saj të parë muzikore e cila mban titullin ‘I feel everything’.

Related image

Cara është e re në botën e muzikës, megjithatë duke se është përshtatur mjaft mirë edhe në muzikë dhe ka bërë një zgjedhje të zgjuar të bashkëpunëtorëve të saj në këtë projekt. Muzikën e ka realizuar këngëtari Pharrel Williams, ndërsa regjinë e klipit Luc Besson, i cili është njëkohësisht edhe regjisori i filmit të bujshëm ‘Valerian dhe qyteti i një mijë planeteve’ ku Delevigne është edhe aktorja protagoniste.

\revistabordo