Elhaida Dani? Shfaqet më në fund!

Këngëtarja shkodrane Elhaida Dani na ka munguar së fundmi me prezantimin e ndonjë këngë të re. Me sa duket ajo ka zgjedhur të bëjë pushime të gjata ose të rikthehet me ndonjë projekt muzikor të fuqishëm.

Këngëtarja është parë në qytetin e saj të lindjes në Shkodër, shpresojmë që shumë shpejtë të na shfaqet me projekte të reja dhe të sukseshme ashtu siç din vetëm ajo të bëjë.

Image result for elhaida dani voice of italy

Kujtojmë suksesin e saj në Itali, në të cilin doli fituese e edicionit të parë të ‘The Voice of Italy’ në skuadrën e Riccardo Cocciante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *