Mariah Carey me probleme shëndetësore për shkak të peshës

Duket se shëndeti i tepërt i Mariah Carey-it ka krijuar probleme serioze në shëndetin e këngëtares.

Sipas një burimi, këngëtarja e “All I Want for Christmas is You” e ka tepruar me ushqimin dhe kjo gjë i ka sjellë probleme serioze shëndetësore.

“Radar Online” raporton se për shkak të peshës ajo nuk mund të ecë. Sipas burimit, ajo vesh këpucë me taka shumë të larta dhe përveç atyre, pesha i ka sjellë asaj dhimbje gjunjëve.

Dietologu, Dr, Stuart Fischer, ka treguar se këngëtarja mund të përballet me këtë për shkak të peshës

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *