Ministria e arsimit uron dhe përgëzon për punën e shkëlqyer ekipet përfaqsuese të Maqedonisë në olimpiadat ndërkombëtare

Ministria e arsimit dhe shkencesi uroj ekipit te deleguar nga Sojuzi i kimistee dhe teknologeve te Maqedonise per dekorimin me cmimin bronze ne Olipiaden kimike nderkerkombetare edicioni 49-te (Nathon Pathom, Tajlande nga 06.07.2017 – 15.07.2017).

Gjithashtu nga Ministria i uruan edhe Shoqaten e fizikanteve te Republikes se Maqedonise, per medaljen bronze te fituar ne Olimipiaden e 48 nderkombetare te fizikes (Jogjakarta, Indonezi 16 – 24 korrik 2017).

Urime nga Ministria u derguan edhe per Sojuzin e matematicienteeve te Republikes se Maqedonise, te cilet ne (Rio de Janeiro, Brazil 13 – 23 korrik 2017) fituan gjithashtu medalje te bronzte ne Olipiaden nderkombetare te matematikes e cila realizohej per te 58-en here.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *