10 lojtarët që u transferuan me çmim jo real

10 lojtarët që u transferuan me çmim jo real

Vit pas vite kemi transferime shumë të shtrenjta të lojtarëve, të cilët asnjëherë nuk i merituan ato para

Skuadra të mëdha evropiane vazhdimisht shpenzojnë miliona në transferimin e lojtarëve të rinj, të cilët shpesh edhe dështojnë.

Çmimi i disave është jo real dhe jo në përputhje me kualitet që kanë.

Goal.com ka përzgjedhur 10 futbollistët të cilët asnjëherë nuk kanë vlejtur aq sa kanë kushtuar. /Express/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *