E keni vënë re efektin e ri të selfie-ve? I mrekullueshëm dhe falas!

E keni vënë re efektin e ri të selfie-ve? I mrekullueshëm dhe falas!

Bekuar qofte drita natyrore. Bekuar qofte dielli dhe perendimi qe perskuq horizontin e detit te pamase.
Selfie-t me te papara behen ne vere dhe eshte e qarte perse: dielli eshte efekti me i mrekullueshem per foto, vecanerisht ne perendim, kur drita ka nje nuance ne te verdhe.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *