Infografikone: Ekonomia e fshehur në Maqedoni

Infografikone: Ekonomia e fshehur në Maqedoni

Qendra për hulumtim dhe politikbërje sërisht ka realizuar një anketë për të grumbulluar të dhëna rreth ekonomisë së fshehur tek ne.

Duke shfrytëzuar nga rasti se e njejta anketë është realizuar në vitin 2014, por edhe në vitin 2016, po vendojmë bashkarisht rezultatet e grumbulluara nga infografikonet që të mund të shihni dallimet dhe ngjajshmëritë në rezulatet e arrituara nga anketa.

Nga anketa e vitit 2014

 

Anketa nga viti 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *