Për gjithë adhuruesit e ushqimeve tradicionale

Për gjithë adhuruesit e ushqimeve tradicionale

Restorant Kacamaku, kryesisht mund të quhet si restorant i ri, i cili ju mundëson juve të zgjidhni mes shumë specialiteteve shumëvjeçare.

Restoranti “Kaçamaku” gjendet në qytetin e Gostivarit dhe ofron per ju me delikatese ushqimin tradicional Kaçamak ose siç njihet ndryshe Bakërdar, një ushqim i gatuar me pasion i ndjekur me traditë deri tek brezat e sotëm, ata e sjellin për ju me kualitet shumë të lartë.

Kaçamaku është gjithashtu një ndër ushqimet më te rekomandueshme nga ana e mjekëve për të pastruar stomakun tuaj. Petulica, Pica, dhe deserte tradicionale si Sheqerpare, Kajmakcin dhe Sytliac janë vetëm disa nga gjërat që mund ti përzgjidhni në këtë restorant.  Resoranti gjendet në qendër të qytetit të Gostivarit përball qendres tregtare IMPORTANE tek parku i qendrës.

Në vazhdim ju lejmë disa fotografi nga specialitet e restoranit:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *